Glasbewassing

Een van de meest in het oog lopende schoonmaakdiensten van NEFERTITI is het verzorgen van het glazenwassen bij particulieren en bedrijven. Snel en vakkundig zorgt het NEFERTITI-team voor een blinkende buitenboel. En we spreken natuurlijk duidelijk af wat, waar en wanneer een en ander moet gebeuren. Met andere woorden:

 • grote regelmaat, bijvoorbeeld eens per week of per maand;
 • kozijnen en/of houtwerk etc. worden eventueel ook schoongemaakt;
 • goede prijs-kwaliteit verhoudingen;
 • geschoold, representatief en correcte bedrijfskleding dragend personeel.

Dakgoot onderhoud

Dakgoten kunnen door bladeren, stof, zand, mos etc. verstopt raken en daardoor geen water meer afvoeren. Lekkages en beschadigingen van het dak en de muren kunnen hiervan het gevolg zijn. U kunt deze narigheid voorkomen door eenmaal per jaar uw dakgoten door NEFERTITI te laten reinigen. Ook zorgt het reinigen van de dakgootlijsten ervoor dat alles er fris uit blijft zien. En door dit regelmatig te laten doen hebben weersomstandigheden minder snel invloed op uw schilderwerk.

Antispin

Milieuvriendelijke producten

Wat is Antispin?

Antispin is een krachtige, milieuvriendelijke conserveringsvloeistof die het oppervlak van alle mogelijke materialen impregneert met een vuilafstotende beschermlaag waarop spinnen geen nesten of webben kunnen bouwen – ze blijven daarom weg. Voorkomt ook vervuiling aangebracht door luis, wants, trips en spint.

Antispin is een conserveringsvloeistof en heeft als doelgroep de milieu bewusten onder ons die geen risico’s willen nemen met giftige bestrijdingsmiddelen uit de land- en tuinbouw, zij die de spin niet wensen te bestrijden maar op een milieuvriendelijke manier willen weren en daarmee tegelijkertijd te beschermen. De spinnen gaan dus niet dood. De spin vertrekt en u spinnenplaag is verleden tijd.

Antispin wordt gemaakt onder GMP- ISO9001 en ISO 1401.

Heeft AntiSpin nadelige bijwerkingen?

Nee. Antispin:

 • is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren.
 • is 100 % biologisch afbreekbaar en niet giftig! Dus geen spuitlicentie nodig.
 • geeft geen belasting voor het grondwater.
 • is in water oplosbaar, transparant en vlekt niet!
 • heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, chroom, keramiek, porselein of emaille.
 • zorgt voor een langer behoud van uw schilderwerk.
 • is zelfs bruikbaar in de voedingsindustrie.

Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een behandeling?
Preventief spuiten, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Hoe lang blijft de impregnerende werking van AntiSpin effectief?
Na gebruik van Antispin zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en
spinnenpopulatie, tot 6 maanden lang beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.

Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het spinvrij blijven vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

Reiniging zonnepanelen

Net als ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen.

Wij van schoonmaakbedrijf Nefertiti kunnen deze diensten ook voor u verrichten, voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op.