Industriële / food reiniging

Desinfectie van productieruimtes en machines van de voeding- en genotmiddelenindustrie. Deze dienstverlening is een onlosmakelijk onderdeel van onze bedrijfskritische processen. Met haar 10-jarige ervaring in deze specialistische sector, een goede kennis van de voedselverwerkende industrie, zeer gemotiveerde medewerkers en langdurige relaties met opdrachtgevers weet NEFERTITI gedegen inhoud te geven aan dit specifieke onderdeel.

Productieruimten vragen om adequaat onderhoud en van tijd tot tijd om een intensieve reiniging. Dit vergt een totaal andere benadering dan bijvoorbeeld het reguliere schoonmaakonderhoud van kantoorgebouwen. Maar ook hier beschikt NEFERTITI over kennis van methodieken, reinigingsmiddelen en gespecialiseerde apparatuur.

Bouwschoonmaak

Tijdens de bouw levert NEFERTITI velerlei hand- en spandiensten om de bouwplaats opgeruimd te houden. Schoonmaakbedrijf Nefertiti verzorgt de schoonmaak van de keten en zorgt er desgewenst voor dat de koffie klaar staat. Voor de gebruiker of bewoners zorgen wij dat na de bouw alles glimt en blinkt.