Schoonmaak

onderhoud

Interieur reiniging

De kwaliteit van de arbeidsomgeving is in sterke mate medebepalend voor het doelmatig functioneren van iedere werknemer binnen een organisatie. Een prettige schone werkplek stimuleert en motiveert. En gemotiveerde mensen leveren natuurlijk betere prestaties.

Schoonmaakbedrijf Nefertiti kan ook bij uw onderneming op professionele wijze zorg dragen voor zo’n schone werkplek.

Een ruimte die niet planmatig wordt schoongehouden zal langzaam maar zeker vervuilen. Dit zal niet gebeuren als u de schoonmaakwerkzaamheden door het team van NEFERTITI laat uitvoeren. Dankzij de planmatige werkaanpak, de professionele organisatie en de gemotiveerdheid van het personeel beleeft uw organisatie iedere dag weer het plezier van een schone werkplek. Daarbij draagt de persoonlijke benadering van de objectleiding zorg voor een begrijpelijk en overzichtelijk werkprogramma. Zo is altijd duidelijk wat, wanneer en waar wordt uitgevoerd. Alles in overleg met u natuurlijk.

Centraal in de samenwerking tussen u en schoonmaakbedrijf Nefertiti staat dus onze objectleiding; de man of vrouw die het schoonmaakwerk in uw bedrijf coördineert. De objectleiding maakt er werk van uw bedrijf door en door te kennen. Tevens bewaakt hij of zij de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden. En is natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Kortom: de objectleiding is uw luisterend oor en actieve meedenker.

De praktijkgerichte visie vindt u bij NEFERTITI terug in tal van andere zaken zoals onder  andere de opleiding van ons personeel, alsmede de vele aanvullende diensten.

Sanitair reiniging

Goed onderhoud van de toiletgroepen bevordert niet alleen de hygiëne, maar ook de veiligheid van de gebruikers en de levensduur van de installaties. Daarbij wordt een helder ogende sanitaire ruimte door veel mensen beschouwd als het ‘visitekaartje van de onderneming of instelling’. Voor het specialistisch reinigen van sanitair zoals dieptereiniging en ontkalking (kringen verwijderen)
uit toiletpotten, urinoirs en wastafels, het afnemen van tegelwanden en plafonds en de desinfectie van de ruimte gebruiken we speciale methodes en middelen. Daarnaast bied NEFERTITI u de mogelijkheid om u te voorzien van de sanitaire benodigdheden, denk hierbij aan toiletpapier, papieren handdoekjes, zeep etc.

Maar ook het reinigen van doucheruimtes (in kleedkamers van sportcomplexen, scholen of andere instellingen) behoort tot onze diensten.

Kantoorapparatuur reiniging

Elke NEFERTITI-specialist is uitgerust met een speciale schoonmaakunit. Hij of zij maakt gebruik van ultramoderne hulpmiddelen en milieuvriendelijke producten.  Agressief tegen vuil, stof en aanslag. Vriendelijk voor apparatuur en meubilair. En schoon betekent ook fris: geen nare geurtjes meer!

Telefoons, dictafoons en aanverwante apparatuur kunnen een bron van schadelijke bacteriën en schimmels zijn. Hygiëne is voor uw medewerk(st)ers minstens zo belangrijk als goed functionerende apparaten.

NEFERTITI is in meer dan één opzicht de schoonste.

Al het meubilair en apparatuur maken we gegarandeerd kiemvrij en bovendien zorgen we in alle kantoorruimten voor een verfrissende geur.

Vloer onderhoud

Hardevloeren tegels / natuursteen

In representatie – ruimten zoals entreehallen, winkels of winkelcentra is een schone vloer uitnodigend en verkoopstimulerend. Daarom is het van het grootste belang dat het onderhoud met de juiste middelen en materialen wordt gedaan. Uiteraard heeft NEFERTITI de kennis hiervoor in huis.

Lino / Lioleum

Naast de dagelijkse verzorging is het van groot belang dat uw vloeren periodiek gedegen onderhoud krijgen. Dit voorkomt slijtage aan uw vloeren. Voor laag- of hoogglanzende vloeren kunnen wij u adequate en complete oplossingen bieden.

Tapijt

Het verwijderen van vlekken vraagt natuurlijk meer aandacht dan uitsluitend het stofzuigen van uw tapijt. Met een grondige dieptereiniging of door middel van shamponeren kunnen wij er voor zorgen dat uw tapijt weer geheel opfrist.

Wij verzorgen ook wissel inloopmatten!